Twitter legger til bildegalleri

Det populære nettsiden Twitter har i det små begynt å legge til nye funksjoner.  I trå med oppdateringen som lot deg laste opp bilder direkte fra nettleseren,  kommer nå bildegalleri. Galleriet vil inneholde de siste bildene brukeren har lastet opp. Både de bildene lastet opp via Twitter sin tjeneste og via tredjeparts nettsider.

Twitter vil i starten legge alle bilder som er lagt til siden januar 2010 i brukerne sitt første galleri. Maks antall bilder i galleriet er 100 og de blir sortert i kronologisk rekkefølge. Alle nye bilder vil bli automatisk lagt til. Dersom du ønsker er det også mulighet for å slette bilder du har lagt til i galleriet.

Nylig la også Twitter ut muligheten til å legge ved filmklipp også, men disse kommer ikke inn i bildearkivet.

Bildearkivet vil bli rullet ut til brukere fortløpende. Når muligheten til å laste opp filmklipp  kommer vites ikke, men trolig om ikke lenge.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Comments are closed.